English (United Kingdom)Italian - ItalyCroatian(HR)

SkyTrack Commercial

SkyTrack Commercial i SkyTrack CMA (Commercial Mobile Assistant) nove su aplikacije namijenjene planiranju i organizaciji rada mobilnih djelatnika. Aplikacije uključuju planer obilaska objekata s optimizacijskim algoritmima, distribuciju plana na mobilne uređaje...opširnije

Nova STM generacija

  SkyTrack Mobile uređaji Sparrow i Eagle predstavljaju 4. generaciju SkyTrack uređaja za praćenje vozila sa integriranim GSM i GPS modulom. Uređaji imaju novu generaciju GPS modula koji omogučavaju veću preciznost i...opširnije

Sustav

SkyTrack™ je kompleksan sustav koji pokriva niz segmenata tvrtke i implementira se počevši od vozila do samog managementa tvrtke. U svakom dijelu SkyTrack sustav je modularan i podesiv, te se u potpunosti prilagođava potrebama korisnika, povezuje s postojećim sustavima u vozilu i integrira s postojećim IT rješenjima.


systemhr

Osnovne cjeline sustava su:

SkyTrack™ Mobile uređaji prvenstveno su namijenjeni prikupljanju podataka u vozilima. Osim pozicije, brzine i smjera, uređaji mogu prikupljati i niz drugih informacija, kao npr. identifikaciju vozača, temperaturu, potrošnju, statuse vrata, tipki, prekidača i slično.

SkyTrack™ Centrala pohranjuje i obrađuje podatke iz Mobile uređaja, te ih servira klijentskim aplikacijama za prikaz. Centrala može pratiti i više tisuća vozila, a na centralu je moguće priključiti željeni broj klijenskih računala. Na centralu priključujemo SkyTrack™ Data komunikatore za izravnu vezu s vozilima i/ili Internet za GPRS prikupljanje podataka. Više centrala može se spojiti u jedan jedinstveni sustav.

SkyTrack™ set aplikacija daje potpun uvid u lokaciju i stanje flote, omogučava rad s flotom, te pomoću brojnih detaljnih izvještaja pruža potpunu statistiku rada, kao i analizu poslovanja. Sustav omogučava pravovremenu intervenciju i lakše odlučivanje.

SkyTrack™ Remote omogučava udaljeni pristup vozilima pomoću PDA računala, pruža uvid u trenutnu poziciju i stanje vozila, kao i prijenos izvanrednih poruka.

Novosti

SkyTrack sustav je implementiran od strane tvrtki Beohemija i Profil Megastore za upravljanje flotom dostavnih vozila. Beohemija se bavi trgovinom i proizvodnjom higijenskih proizvod i poizvoda za čišćenje.  Profil Megastore je distributer uđbenika, knjiga, filmova i glazbe.
SkyTrack Mobile uređaji Sparrow i Eagle predstavljaju 4. generaciju SkyTrack uređaja za praćenje vozila sa integriranim GSM i GPS modulom. Uređaji imaju novu generaciju GPS modula koji omogučavaju veću preciznost i pouzdaniji rad. Više...
Krenuo je novi SkyTrack web...

SkyTrack sustav je implementiran od strane tvrtke PIPO Čakovec za upravljanje flotom dostavnih vozila. Perutnina Ptuj je proizvođač peradarskog mesa i proizvoda od mesa peradi.

SkyTrack sustav je implementiran od strane tvrtke Ledo d.d. za upravljanje flotom servisnih vozila sestrinske tvrtke Frigo-servis. Tvrtka Frigo-servis se bavi ugradnjom i održavanjem frižidera i druge rashladne opreme.

SkyTrack sustav je implementiran od strane tvrtke Coca Cola BIH za upravljanje svojom flotom dostavnih vozila i optimizaciju vožnje. Coca Cola je jedan od najvećih svjetskih proizvođača bezalkoholnih pića.

1Fruvita je kompanija koja se bavi preradom voća, proizvodnjom voćnih sokova, nektara i osvjezavajućih bezalkoholnih pića. SkyTrack sustav je implementiran na kamione za distribuciju, te vodi kompletnu logistiku distribucije pomoću alata za praćenje flote vozila.
2SkyTrack sustav implementiran je od strane AGB Nielsen Media Research kompanije za upravljanje svojom flotom vozila.
AGB grupa i Nielsen Media Research International nudi televizijsko ocjenjivanje gledateljstva i trenutno upravlja s više TAM panela televizijskih kuća nego bilo koja druga međunarodna kompanija.
4Implementacija SkyTrack sustava u tvrtku IDEA d.o.o. pokriva kompletnu logistiku distribucije prehrambenih artikala i komercijalne robe. Tvrtka IDEA d.o.o. spada u koncern Agrokor d.d. i vodeća je tvrtka veleprodaje na području Srbije.
abmU tvrtci ABM d.o.o. SkyTrack sustav nadzire flotu vozila za distribuciju poljoprivredne opreme, te pokriva logistiku maloprodaje i veleprodaje sredstava za zaštitu bilja, sjemenske robe i sadnog materijala, stočne hrane, umjetnih gnojiva i ostalog repromaterijala.
tisakSkyTrack sustav je implementiran u tvrtku Tisak d.d. za praćenje i nadzor vozila široke distribucije na nacionalnoj razini. Tisak d.d. je najVeći maloprodajni lanac kiosaka te vodeći hrvatski distributer tiskovina, duhanskih proizvoda, prepaid bonova telekom operatora i ostale komercijalne robe.
dijamantSkyTrack sustav je kompletno implementiran u vozni park tvrtke Dijamant, za distribuciju delikatesnih proizvoda. SkyTrack sustav pokriva kompletnu logistiku tvrtke. Više o tvrtci pogledajte na linku "Naši korisnici".