English (United Kingdom)Italian - ItalyCroatian(HR)
Rješenja

Rješenja

SkyTrack sustav nudi niz rješenja koja su namijenjena svim gospodarskim granama i specifičnim potrebama modernog poslovanja.  Implementacija SkyTrack sustava sastoji se od skupa rješenja koja odgovaraju specifičnim potrebama klijenta.

Praćenje
- pregled pozicija i prijeđenog puta u realnom vremenu i u prošlosti, pregled događaja, objekata, vozača i zona.

Navigacija i komunikacija
- komunikacija između uređaja i periferije, SkyTrack servera. Integracija sa navigacijskim uređajem i komunikacija između operatera i vozača preko navigacijskog uređaja.

Rutiranje
- optimizacija rute za obilazak niza odabranih objekata ili niza zadanih točaka. Metode zračne udaljenosti, cestovne udaljenosti i Manhattan metoda. Najkraći put ili najbrži put.

Optimizacija dostave
- optimizacija utovara robe u vozila, optimizacija ruta obilaska dostavnih mjesta,  automatsko raspoređivanje robe na vozila i raspoređivanje pomoćnih radnika

Alarmiranje
- definiranje kritičnih događaja, zabranjenih zona i objekata, obavještavanje operatera preko email-a, SMS poruka i obavijesti unutar SkyTrack aplikacije.

Sustav eko vožnje
- vožnja u optimalnom stupnju prijenosa, povećana sigurnost vožnje, manji trošak po kilometru, niži troškovi servisa

Izvještajni sustav
- kratkoročni i dugoročni izvještaji, specijalizirani izvještaji, provjera događaja po vozilu ili objektu. Izvještaj o radu vozača koji ukazuje na faktore rizika. Iskorištenost vozila preko godine, posječenost objekata.

Integriranje sa vanjskim rješenjima
- integracija sa poslovnim sustavom klijenta,  spoj SkyTrack Mobile uređaja na eksterne uređaje ili senzore. Spoj na uređaje za mjerenje toka goriva, spoj na alarm u vozilu.

Telemetrija i senzori
- senzori otvaranja vrata, temperaturni senzori, nadzor rada motora u vozilu i rashladne jedinice u vozilu. Spoj na sabirnicu putnog računala i prikupljanje telemetrijskih podataka o radu motora u vozilu.

Sustav upravljanja radnom snagom
- prijava vozača na vozilo,  izvještaji o radu vozača, izvještaji o faktorima rizika kod vožnje za pojedinog vozača, nadzor rada komercijalista.

Software
- klijentske aplikacije, serverske aplikacije, izvještajni software, software za HHT uređaje i druge mobilne uređaje.

 

Mailing lista

Upišite se u SkyTrack ™ mailing listu i budite ažurirani