English (United Kingdom)Italian - ItalyCroatian(HR)
Sustav

Sustav

SkyTrack™ je kompleksan sustav koji pokriva niz segmenata tvrtke i implementira se počevši od vozila do samog managementa tvrtke. U svakom dijelu SkyTrack sustav je modularan i podesiv, te se u potpunosti prilagođava potrebama korisnika, povezuje s postojećim sustavima u vozilu i integrira s postojećim IT rješenjima.


systemhr

Osnovne cjeline sustava su:

SkyTrack™ Mobile uređaji prvenstveno su namijenjeni prikupljanju podataka u vozilima. Osim pozicije, brzine i smjera, uređaji mogu prikupljati i niz drugih informacija, kao npr. identifikaciju vozača, temperaturu, potrošnju, statuse vrata, tipki, prekidača i slično.

SkyTrack™ Centrala pohranjuje i obrađuje podatke iz Mobile uređaja, te ih servira klijentskim aplikacijama za prikaz. Centrala može pratiti i više tisuća vozila, a na centralu je moguće priključiti željeni broj klijenskih računala. Na centralu priključujemo SkyTrack™ Data komunikatore za izravnu vezu s vozilima i/ili Internet za GPRS prikupljanje podataka. Više centrala može se spojiti u jedan jedinstveni sustav.

SkyTrack™ set aplikacija daje potpun uvid u lokaciju i stanje flote, omogučava rad s flotom, te pomoću brojnih detaljnih izvještaja pruža potpunu statistiku rada, kao i analizu poslovanja. Sustav omogučava pravovremenu intervenciju i lakše odlučivanje.

SkyTrack™ Remote omogučava udaljeni pristup vozilima pomoću PDA računala, pruža uvid u trenutnu poziciju i stanje vozila, kao i prijenos izvanrednih poruka.

Mailing lista

Upišite se u SkyTrack ™ mailing listu i budite ažurirani